http://www.szechenyiforum.hu Nyomtatás
 
2015-06-23 04:19

Nyert a Hitel

|
A Széchenyi Alapítvány támogatókat keres, keresett gróf Széchenyi István: Hitel című művének mai magyar nyelvre való átírására. Több elutasítás után végre egy jó hír: értesítést kaptunk a Nemzeti Együttműködési Alaptól (NEA), hogy támogatják tervünk megvalósítását.
hirdetés

A terveinkről itt lehet olvasni. A munka a forráshiánytól függetlenül folytatódott. A munkában résztvevőknek erőt ad az a hit, hogy ezáltal Széchenyi Hitel című főműve gördülékenyen olvasható lesz, és ezáltal gondolatai könnyen befogadhatóvá válnak.

Idézzük az értesítést:

 

 

"Tisztelt Pályázó!


Örömmel értesítjük, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiuma által 2015. február 13-án megjelentetett NEA-KK-15-SZ kódszámú, „Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015.” című pályázati kiírásra benyújtott, NEA-KK-15-SZ-0944 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett, Gróf Széchenyi István Hitel című művének mai magyar nyelvre történő átírása című pályázata 750 000 Ft összegű támogatásban részesül."

 

A támogatás összege lehetőséget ad az átírás közvetlen költségeinek fedezésére és kis példányszámban a Hitel kinyomtatására.

 

 

A szerződés itt olvasható>>

 

 

A Hitel előjegyzése itt lehetséges>>