http://www.szechenyiforum.hu Nyomtatás
 
2015-04-16 08:57

Érvényes az alapítvány NEA-KK-15-M-1467 pályázata

|
A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2015. évi pályázatára a Széchenyi Alapítvány a Széchenyi-ismeret növelése címmel nyújtott be működést segítő pályázatot. Értesítette az alapítványt a NEA, hogy a NEA-KK-15-M-1467 pályázati azonosítószámú, A Széchenyi-ismeret növelése címmel benyújtott pályázatát a pályázati kiírás 14. pontja alapján érvényes.

 

Az értesítés így szól:

 

"Tisztelt Partnerünk!

Örömmel vettük jelentkezését a Civil szervezetek működési célú támogatása 2015. kiírt pályázati kiírásra. Értesítem, hogy a NEA-KK-15-M-1467 pályázati azonosítószámú, A Széchenyi-ismeret növelése címmel benyújtott pályázatát a pályázati kiírás 14. pontja alapján érvényesnek nyilvánítottuk.

Tájékoztatom, hogy a pályázatok elbírálásának eredményéről a döntést követően értesítjük.

Amennyiben kérdése merül fel, - NEA-KK-15-M-1467 pályázati azonosítójának megadásával - felteheti írásban a nea@emet.gov.hu e-mail címen."

 

 

Mindez azt jelenti, hogy a pályázatunk a formai és tartalmi feltételeknek megfelelt, az érdemi bírálat és pályadíj nagyságának megítélése pár hónapon belül várható.

 

Az elmúlt években nyolc pályázatot készítettünk, amelyekből két alkalommal érdemesültünk arra, hogy céljaink támogatásban részesüljenek.

 

Az első a 2012 évi működési pályázati felhívásra benyújtott, NEA-KK-12-M-0376 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett Széchenyi-ismeret növelése című pályázat 250 000 Ft támogatásban részesült, amelyet főleg a Széchenyi Fórum.hu portálrendszer kialakításához szükséges források kiegészítésére fordítottunk. Ezzel megteremtődött a különböző Széchenyi-tisztelő személyek és - a szuverenitásuk megtartása mellett - a regisztrált illetve a virtuális civil szervezetek eseményeinek és híreinek  koncentrálási lehetősége.

 

A második pályázatunk NEA-E-14-0281 azonosítóval a Széchenyi-emlékév előkészítésére irányul és 500 000 Ft támogatást nyertünk, amelyet az adminisztrációs, marketing, szervezetfejlesztés, utazás, sajtótájékoztató és szoftverfejlesztési célokra használhatunk fel 2015-ben.

 

 

A jelen NEA-KK-15-M-1467 azonosítószámú működési pályázatunk a kommunikációnk fejlesztésére irányul. A pályázat célja a Széchenyi-ismeret növelése.

 

A pályázat szöveges része itt olvasható>>

 

Összesen 1 331 000 Ft szerepel a költségvetésben a kiadványok, szórólapok, grafikus, tördelőszerkesztő, nyomda, rollupok, terembérlet, kisvideó az alapítvány történetéről és céljairól, előadók utaztatása, rendezvények előkészítése, tárgyalások költsége, PR anyagok szállítása, számítástechnikai karbantartás,  fogyóeszközök, szoftver- felügyelet és fejlesztések, internetes helyszíni közvetítés költségei, önkéntesek tájékoztató anyagai, ellátási költségek, és adminisztráció költségek céljaira.

 

Hogy ezekből sok önkéntes munka mellett mi valósulhat meg, az a támogatás mértékétől fog függeni. mi csak azt tudjuk, hogy a Széchenyi-ismeret vonatkozásában hol kellene állnia az értelmiségnek, a lakosságnak, és valójában hol állunk.   E távolság csökkentése nem csupán a Széchenyi Alapítvány-, illetve a civilek feladata és nem végezhető el párszázezer forinttal.

 

 

Buday Miklós

 

 

 

hirdetés