http://www.szechenyiforum.hu Nyomtatás
 
2020-09-23 11:00

Kőbányán Balázs Fanni nyere el a Diákok Széchenyi-díját

|

A Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában a 2019-2020-as tanévben Balázs Fanni lett a Diákok Széchenyi-díjas tanulója.
A Széchenyi Alapítvány a Tantestület és a Diákönkormányzat egybehangzó javaslata alapján Balázs Fanninak adományozta a Diákok Széchenyi-díját, aki nyolc éve az iskola kiváló tanulmányi eredményű tanulója. Már alsós korában kitűnt mosolygós egyéniségével, pozitív hozzáállásával, amely az évek során egyre határozottabb és kiforrottabb jellemmé erősödött.

Balázs Fanni magatartása és szorgalma nyolc éve példamutató. Kiváló tanulmányi eredményeit kitartó munkával és szorgalommal éri el, amivel tanárai és tanulótársai elismerését is kivívta. Tanulmányai eredménye minden tanévben csak jeleseket tartalmazott, jelentő számú dicsérettel.

Tanulásban, sportban, kulturális tevékenységekben, közösségi és diákönkormányzati munkában is lehet rá számítani. Iskolai rendezvényeken szívesen vállal szerepléseket, ahol műsorvezetőként és szereplőjeként is bemutatkozott már. Diákönkormányzat munkája, a közösségért vállalt felelőssége példamutató.

Kerületi és budapesti tanulmányi versenyeken -az idei tanévet kivéve-minden évben képviselte iskolánkat. Legeredményesebb eredményei magyar nyelv és irodalom, angol nyelv, ének-zene és testnevelés tárgyakból származtak, de szinte valamennyi tantárgyból lehetett rá számítani.

Tájékozott és segítőkész fiatal. Megbízható, kötelességtudó hozzáállása a mindennapok tevékenységeihez, az életkoránál komolyabb, gondolkodó és fejlődő személyiséggé formálta.hirdetés