http://www.szechenyiforum.hu Nyomtatás
 
2013-03-20 10:33

Széchenyi-művek örökbefogadása

|

2001-ben a "gróf Széchenyi István minden írása" című cd elkészítésében aktív szerepet vállalt azzal a Széchenyi Alapítvány, hogy befogadta és rendelkezésre bocsátotta az e célra beérkező adományokat. Az adományok zöme a meghirdetett szabályok szerint a Széchenyi-művek örökbefogadásából származtak.

Sok művet fogadtak örökbe vállalkozások, intézmények és magánszemélyek, melyeknek ténye a kiadott cd-n az egyes műveknél dokumentált, olvasható. A művek többségének még nem kötődik örökbefogadóhoz, ezért is hívjuk fel a Tisztelt Olvasó figyelmét erre a közcélokat szolgáló lehetőségre.

 

2001-ben a Széchenyi Fórumjúliusi számának mellékletében az itt ollvasható felhívás jelent meg a gróf Széchenyi István minden írása című cd-ről és a Széchenyi-művek örökbefogadásáról.

 

A Logod Bt. honlapján is olvasható sok információ az örökbefogadásról, amelyet itt lehet elérni. Ezen az oldalona a kiválasztott mű örökbefogadását is lehet kezdményezni. Az oldal több mint 10 évvel ezelőtt készült - bár ma is kellően informatív -, de közben bővült a számítástechnika eszköztára és ezért tervezzük ennek is a korszerűsítést.

 

Egy Széchenyi-mű örökbefogadásával Ön is hozzájárulhat Széchenyi-életművének és példájának népszerűsítéséhez, ezáltal nemzetünk eredményességéhez, boldogulásához.

 

Buday Miklós
elnök