http://www.szechenyiforum.hu Nyomtatás
 
2013-03-09 12:36

Széchenyi-kvíz

|

A Széchenyi Fórum.hu portálon szeretnénk több korosztály számára is érdekes, játékos Széchenyi-ismereti tartalmakat feltenni. Ezért keresünk korábbi években vetélkedőkhöz készített kérdéslistákat, „totókat”, illetve egyes-, érdekes-, fontos kérdéseket a javasolt lehetséges válaszokkal.

Több Széchenyi-ismereti játékot tervezzük a későbbiek folyamán közzé tenni a Széchenyi Fórum.hu portálon. Az egyik ilyen játék a Széchenyi-kvíz, vagy Széchenyi-totó lesz. A játék indítása előtt beállítható lenne a korosztály, és a kérdések száma. Minden egyes válasz után megismerhető lesz a helyes válasz is.

 

Elkezdtük gyűjteni a Széchenyi életútjához, munkálkodásához, családjához, írott életművéhez, emlékhelyeihez stb. kapcsolódó kérdéseket, hogy azokból szórakoztató programot állíthassunk össze. Vegyen részt Ön is a gyűjtő munkában.

 

Ízelítőül álljon itt Kővári Miklós által összeállított 49 kérdést tartalmazó Széchenyi-ismereti füzete, amelyet a Logod Bt. adott ki 2008-ban.

 

Kérjük a korábbi vetélkedő szervező tanárokat, egyesületek képviselőit, a fejtörő játékokat kedvelő Széchenyi-tisztelő személyeket, hogy mennél több kérdést a kapcsolódó javasolt válaszokkal küldjenek a szechenyialap@logod.hu email, vagy a postacímünkre.

Szeretnénk, ha többezer kérdés közül válogathatna - a Tisztelt Olvasó által meghatározandó paraméterek alapján - a számítógép.

 

Tisztelt Olvasó! Szívesen fogadjuk egyéb játékos ötletét, javaslatait.