http://www.szechenyiforum.hu Nyomtatás
 
2013-03-09 11:08

Önkénteseket, kapcsolattartókat keres a Széchenyi Fórum.hu

|

Szeretnénk bevonni a Széchenyi Fórum.hu portálrendszer szerkesztői munkájába Széchenyi-tisztelő közösségek, intézmények tagjait, képviselőit.

E munkában való részvétellel nagy szolgálatot tehetnek a közösségüknek, és általában a Széchenyi-tisztelőknek.
Az internetes kommunikációé a jövő!
Különösen számítunk a fiatalok jelentkezésére, illetve a fiatalok és a tapasztalt nemzedék együttműködésére.

Keresünk önkéntes kapcsolattartókat, szerkesztőket, tudósítókat, hogy a környezetükben szerveződő Széchenyi-ismeretbővítő híreket, eseményeket, programokat, terveket, célokat, lehetőségeket, dolgozatokat stb. szélesebb nyilvánosságra lehessen hozni. Ezzel hangjuk messzebbre szállhat, és sikeresebbek lehetnek.

Várjuk a szechenyialap@logod.hu email címen:
a./ Széchenyi nevét viselő civil-, gazdasági-, oktatási-, művelődési szervezetek képviselőinek jelentkezését településekről, iskolákból, intézményekből, széchenyis közösségekből, szakkörökből stb., valamint
b./ speciális szakterületek képviselőit, akik szívesen fognának össze egy-egy Széchenyivel kapcsolatos területet, mint például:

 

- Széchenyi a művészetben,
- Széchenyi ikonográfia,
- Széchenyi a költészetben,

- Széchenyi és a zene,

- Széchenyi és az irodalom,

- Széchenyi és az ifjúság,
- Széchenyi gyűjtők,
- Széchenyi kutatók,
- Széchenyi előadók,
- Széchenyi nevét viselő intézmények,
- Széchenyi emlékhelyek stb.

A jelentkezőknek a portál kezelését betanítjuk, és folyamatosan támogatjuk a munkájukat. A Széchenyi Fórum portálrendszerrel megerősödhet a kapcsolat az egyes szervezetek és a tagságuk között, és létrejöhetnek azonos érdeklődésű virtuális közösségek is.

Kérjük azokat is, akik ilyen munkát nem tudnak vállalni, de látják ennek a Széchenyi-ismeret növelésére gyakorolt nagy hatását és értelmét, hogy segítsenek az alkalmas személyek megtalálásában.

Jelentkezzen akkor is, ha bármely Széchenyivel kapcsolatos részterület érdekli, talán kialakíthatunk egy illeszkedő rovatot, vagy egy önálló honlapot.

 

Buday Miklós
főszerkesztő