http://www.szechenyiforum.hu Nyomtatás
 
2014-08-01 17:29

2014.05.28-ai hungarikum ünnep a Vigadóban

|
2014. március 18-án a Hungarikum Bizottság döntött a Széchenyi Alapítvány javaslatáról, és gróf Széchenyi István szellemi örökségét, vagyis az írott életművét hungarikum rangra emelte!

Ennek örömére egy programot szerveztünk, amelynek videóját innen letöltheti.


Köszönet jár minden közreműködőnek a támogatásért. Köszönjük az ajánló sorokat, a támogató aláírásokat, és köszönjük azok szorgos gyűjtőit. Mint fontos dokumentumok, ezek a portálon megtalálhatók, és később is megtalálhatók lesznek.

Új lehetőségek kapujába kerültünk, és kis szemlélődés, és tanácsolás után utat, utakat kell választani, hogy mindenki számára bizonyítsuk - határokon kívül és belül - hungarikumunk, gróf Széchenyi István szellemi hagyatékának értékét, erejét, hasznát.

A Széchenyi-tisztelők egy csoportja örömében azonnal elhatározta, hogy ezt egy szép műsorral meg kell ünnepelni. Így jött létre a Pesti Vigadóban 2014. május 28-án az a Széchenyi szellemi öröksége előtt tisztelgő program, amelyet a Széchenyi Fórum portálon élőben kísérhetek figyelemmel azok, akik nem tudtak személyesen megjelenni, valamint így született meg az a videó, amelyet utólag itt is meg lehet nézni.


Buday Miklós
elnök
Széchenyi Alapítvány